Press och media

Är du journalist och behöver uppgifter om Radiotjänst och radio- och tv-avgiften kan du ringa vår växel 0980-750 00. De kopplar dig till rätt person.

Pressmeddelande med anledning av Förvaltningsrättens domar i mål som rör avgiftsplikt för datorer, surfplattor m.m (24 juni 2013)

Pressmeddelande - Carl-Gustav Johansson ny VD vid Radiotjänst i Kiruna AB (18 januari 2013)

Pressmeddelande med anledning av Public service-kommitténs förslag om framtida finansiering av SVT, Sveriges Radio och UR (11 september 2012)

Pressmeddelande - Radiotjänst väljer Ruth (14 augusti 2012)

Pressmeddelande med anledning av dagens uppgifter om framtida finansiering av SVT, Sveriges Radio och UR (18 april 2012)

I menyn till höger hittar du bilder på avdelningschef för avgiftskontrollen Charlotta Elenius och kommunikationschef Johan Gernandt. Där finns också Radiotjänsts logotype. Vi vill att du meddelar i vilket sammanhang du tänker använda bilden genom att kontakta Kommunikationsenheten, växel 0980-750 00. Alternativt med e-post till kommunikationsenheten@radiotjanst.se

Ämnen:

Programutbud

Nu börjar mästarnas kamp

Nytt för i år - livesänt eftersnack med Micke Leijnegard på webben. Se Mästarnas mästare!

Tre talare om makt

Qaisar Mahmood, Katarina Barrling, Ola Sigurdson inför publik.

Tv som förändrar

Se serien som kastar sig tillbaka i nutidshistorien i jakt på tv:s mest banbrytande program.

Jobba hos oss

Lediga jobb på Radiotjänst. Finns något som passar dig?

Nyhetsbrev

Vill du ha fler tips om kommande programnyheter i SVT, UR och Sveriges Radio? Klicka på rubriken nyhetsbrev och anmäl dig till vårt nyhetsbrev som skickas ut via e-post fyra gånger per år.