På radiotjanst.se använder vi oss av cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här. OK

Samlat fakturautskick

Radiotjänst övergår nu till att samla dina fakturor för ett år framåt till en enda försändelse. I fortsättningen kommer då alla fakturor att ha samma OCR-nummer men olika förfallodagar. På inbetalningskortet framgår det tydligt vilken faktura som hör till vilken period. Du kan se mer här.

Här på radiotjanst.se får du svar på det mesta som rör radio- och tv-avgiften. Du kan också logga in på Mina sidor och uträtta en hel del ärenden själv, t.ex. se dina fakturor, begära anstånd eller ansöka om autogiro.

Tips! Anmäl dig till e-faktura från Radiotjänst nästa gång du är inne på din internetbank, det tar bara några sekunder. Då slipper du hålla reda på avier, OCR-nummer och förfallodagar.

Skulle något vara oklart är du förstås välkommen att ringa vår kundservice på vardagar 09.00 - 17.00 på telefon 0771-91 00 04.

OBS! Om du vill betala alla fakturor på en gång anger du olika betalningsdagar. Många banker tar inte emot betalningar som har samma OCR-nummer och betalningsdag.

Programutbud

Frossa i nostalgi

Se Madicken, Skärgårdsdoktorn, Macken med flera.

Nazistattacken i Kärrtorp

Plötsligt hörs ett flyglarm. Svartklädda, maskerade män närmar sig. De kastar glasflaskor in mot torget. Snart pratar hela Sverige om nazistattacken i Kärrtorp. 

Retorikmatchen – programmet där tala är guld

Vilken klass är bäst på retorik? Följ lagens väg till final!

Mer från Radiotjänst

Jobba hos oss

Här hittar du lediga jobb på Radiotjänst. Finns det något som passar dig?

Fakturabilaga

Här hittar du vår senaste fakturabilaga med information från Radiotjänst, SVT, Sveriges Radio och UR. (pdf)