Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Läs mer om hur vi använder cookies.

Mina sidor

Riksdagen har beslutat att ersätta den nuvarande radio- och tv-avgiften med en allmän public service-avgift från och med den 1 januari 2019. Radio- och tv-avgiften har därför avslutats automatiskt den 31 december 2018.

På Mina sidor kan du:

  • Ändra uppgifter om din adress, e-postadress och telefonnummer.
  • Se dina fakturor.

Du loggar in på Mina sidor med BankID/Mobilt BankID

Observera! Från och med den 20 maj 2018 kan du av säkerhetsskäl endast logga in på Mina sidor med BankID/Mobilt BankID. Tidigare var det möjligt att logga in även med kundnummer. Har du inte BankID/Mobilt BankID är du välkommen att kontakta Kundservice på 0771-91 00 04 så får du hjälp med ditt ärende.

BankID är en e-legitimation som du använder när du behöver styrka din identitet på internet. Du beställer ditt BankID hos din internetbank. Du behöver också installera BankID säkerhetsprogram/-app som behövs för att ditt BankID ska fungera. (OBS! Om du är ny kund hos Radiotjänst aktiveras mobilt BankID då den första fakturan skickas.)

Logga in på Mina sidor här.

Första gången du registrerar dig på Mina sidor behöver du fylla i din e-postadress. 

Du loggas ut automatiskt från Mina sidor efter 20 minuters inaktivitet.

Säkerhet och personuppgifter

När du är inloggad/loggar in på Mina sidor, skickas all information mellan webbplatsen och din dator krypterat med internetkrypteringen SSL. Detta innebär att ingen annan än du själv kan ta del av informationen som skickas. Du kan läsa mer om säkerhet och personuppgifter från länken personuppgifter i foten på den här sidan.