Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Läs mer om hur vi använder cookies.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Hitta svar på din fråga genom att välja sortera bland kategorierna nedan eller sök efter din fråga i sökfältet.

Hur loggar jag in på Mina sidor?

SVAR: Du loggar in på Mina sidor med hjälp av BankID eller mobilt BankID.

Observera - från och med den 20 maj 2018 kan du av säkerhetsskäl endast logga in på Mina sidor med BankID/Mobilt BankID. Tidigare var det möjligt att logga in även med kundnummer. Har du inte BankID/Mobilt BankID är du välkommen att kontakta Kundservice på 0771 91 00 04 så får du hjälp med ditt ärende. 

Du loggar in på Mina sidor här. 

Riksdagen har beslutat att ersätta radio- och tv-avgiften med en allmän public service-avgift från och med den 1 januari 2019.

Hur kan jag se fakturorna på Mina sidor?

SVAR: För att läsa PDF-filer behöver du Adobe Reader, som du kan ladda ned gratis.

Hämta Adobe Reader här. http://get.adobe.com/se/reader/

Om du har problem med att läsa fakturorna på Mina sidor, t.ex. att sidan du får upp är helt blank, kan det bero på att din dator inte tillåter så kallade Active-X-kontroller. Det kan också bero på vilken version av webbläsare eller operativsystem du använder dig av. Är det fakturor som är äldre än 6 månader så visas de inte längre på Mina sidor. Kan du trots detta ändå inte se dina fakturor kan du kontakta vår kundservice så hjälper de dig: 0771-91 00 04.

Observera att riksdagen har beslutat att ersätta radio- och tv-avgiften med en allmän public service-avgift från och med den 1 januari 2019.