På radiotjanst.se använder vi oss av cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här. OK

Aktuellt från Radiotjänst

Oktober 2017

Tillsammans gör vi det möjligt!

Radio-och tv-avgiften går till Sveriges Television (SVT), Sveriges Radio och Sveriges Utbildningsradio (UR). Det är du som betalar för programmen och webben med din radio- och tv-avgift. Därför behöver programbolagen inte ta hänsyn till om ett program är lönsamt, om det säljer reklam eller vad politikerna och andra människor med makt tycker om programmet. Avgiften gör det möjligt att skapa såväl breda program som Morgonpasset och Melodifestivalen liksom smalare program som Babel, program på olika språk och program för barn med hörselnedsättning. I grunden handlar det om att alla ska ha möjlighet att ta del av radio och tv som intresserar och berikar, oavsett ålder, utbildning eller var man bor.

Se fler informationsfilmer
Läs mer om public service

Programutbud

Frossa i nostalgi

Se Madicken, Skärgårdsdoktorn, Macken med flera.

Nazistattacken i Kärrtorp

Plötsligt hörs ett flyglarm. Svartklädda, maskerade män närmar sig. De kastar glasflaskor in mot torget. Snart pratar hela Sverige om nazistattacken i Kärrtorp. 

Retorikmatchen – programmet där tala är guld

Vilken klass är bäst på retorik? Följ lagens väg till final!

Mer från Radiotjänst

Jobba hos oss

Här hittar du lediga jobb på Radiotjänst. Finns det något som passar dig?

Fakturabilaga

Här hittar du vår senaste fakturabilaga med information från Radiotjänst, SVT, Sveriges Radio och UR. (pdf)