Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Läs mer om hur vi använder cookies.

Information om återbetalning

Om du betalat radio- och tv-avgiften för tid efter den 31 december 2018 har vi gjort en återbetalning av överskjutande belopp. Återbetalningarna har slutförts under första kvartalet 2019. 

  • Har du sedan tidigare anmält ett bankkonto, oavsett vilken bank du har, till Swedbanks kontoregister har pengarna satts in på kontot du anmält. Du kan vara ansluten till registret om du fått utbetalningar i form av t.ex. lön, pension och annan ersättning från företag, försäkringsbolag, myndigheter och kommuner som använder denna utbetalningstjänst.
  • Om du inte registrerade ditt konto för återbetalning före den 6 januari har du i stället fått din utbetalning som en avi. Observera att du kan lösa in avin kostnadsfritt hos Swedbank/Sparbanken, oavsett vilken bank du har i vanliga fall. Om du väljer att lösa in den i en annan bank eller hos ett ombud kan det tillkomma en avgift.

Obs! Tänk på att det konto som registrerats måste tillhöra den person som står registrerad för radio- och tv-avgiften, detta gäller även om någon annan är fakturamottagare.